ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

Malo selo u dva reda...

...iz daleka k'o New York izgleda. 
Bile smo u obilazak mjesta nakon jutarnjeg drljanja robe (jesmo, stvarno smo trebale kupiti drljaču na Sv.Duju , kilo manje – više u kuferu). Ali prvo, želimo s vama podijeliti dojmove oko pranja odjeće, pa tek onda oko obilaska mjesta. Naime, jedno i drugo nam je bilo jednako egzotično i nesvakidašnje.

1.       Kako razdijeliti odjeću?
Trebale smo svaka po tri bujola. Za 30, 60 i 90 stupnjeva. Naime, nastojimo održavati odjeću u besprijekornom stanju, s obzirom da nas čeka još nekoliko fensi šmensi eskapada. Jedna od njih je sutra i traje do srijede. Odijelo čini čovjeka, a mi smo tu ipak reprezentativni mzungu uzorak.



2.       Kako oprati odjeću?
Nadamo se da teorija o agresivnom djelovanju suvremenih deterđenata stvarno „drži vodu“. Nevjerni Toma uvijek može upotrebljavati  toaletni papir umjesto ručnika.

Savjet budućim volonterkama br. 5:
Brazilian wax rules. 

Hvala mamama i Jugoslaviji  osamdesetih što su nas pripremili na život bez struje i kućanskih aparata (ali  i na Azri, EKV-u, Haustoru, Balaševiću, Bajagi, Bijelom dugmetu, Hazardu, Čoliću, Sedmorici veličanstvenih :-D...)

WOW WOWOWO!

Gacanje bosim nogama nije samo za gacanje po kupusu i grožđu. S obzirom da su nam pete došle u isto stanje kao i internet veza, napunile smo karatil toplom vodom, vrhunskim praškom, (nećemo besplatno reklamirati), odjećom i zapjevale prvu u nizu: - Naaaa tvojoj ruci prsten, uuuu tvome oku suzeee.... Drljanje jednostavno zaziva Mišu.


Nakon završenog pranja, ipak smo zaključile da ćemo ispeglati samo mudante i eventualno, kosu.

A sad: Naše malo misto - Kiabakari. Obilazak. Umalo nas je omela  kiša, Mare se htjela vratiti, ali Mare ju je uvjerila,  ako dovoljno brzo hodamo, uspjet ćemo pretjeći oblake. Hvala ti Bože na maestralu! Stavljamo Vam samo slike s opisom.

Brza cesta Split - Klis




Studenac
 
Outlet Hugo Boss


Hervis

Au pair!

Baby kutak!


Nema komentara:

Objavi komentar